Priser og afbud


Priser og afbud

 

Pris for individuel terapi er: 1250,- kr.

 

 

Pris for parterapi:2300,- kr.

 

 

Pris ved henvisning fra egen læge:

1. samtale: 462,42 kr (egen betaling)

2. og efterfølgende samtaler: 385,59  kr (egen betaling)

 

Pris for supervision og øvrige psykologydelser aftales.

 

Afregning sker efter hver konsultation med mindre andet aftales -  enten kontant eller via netbank (konto nr: 5975 0004006548).

Man kan med fordel oprette mig som en fast beløbsmodtager i sin mobilbank-app, hvorved overførslen bliver sort set lige så hurtig som ved mobilpay.

Ved første konsultation medbringes det gule sygesikringskort.

 

Afbud:Senest dagen før kl.12 ellers betales fuldt honorar og ved gentagne udeblivelser/ for sene afbud - betales (jvf. overenskomsten) det dobbelte honorar. Send gerne en sms eller email men husk, at tiden først er afmeldt, når du har fået en bekræftelse fra mig.

 

 

 

Sundhedsforsikring?

Hvis du har en privat- eller arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring skal du huske at undersøge, om den dækker for psykologbehandling. Gør den det, vil du oftest selv skulle lægge ud for behandlingerne, hvorefter forsikringen refunderer pengene.


Jeg samarbejder ikke længere med Falck Healthare, men ønsker du alligevel samtaler ved mig, så kontakt din forsikring og begrund dit ønske - at vi måske tidligere har haft et samtaleforløb, at du har fået mig anbefalet, at jeg som behandler er specilalist i både psykoterapi og psyko-traumatologi etc. De fleste forsikringsselskaber giver nemlig mulighed for frit psykologvalg.Nyheder


Betaling:

MobilPay har pr.1.10.2023 valgt at ændre deres forretningsmodel for virksomheder og det betyder, at gebyret for en typisk overførsel ved mig stiger med 800 %. Jeg har derfor valgt at opsige samarbejdet med MobilPay Myshop, indtil der findes en mere rimelig løsning.

Fremover vil betaling foregå  kontant eller via bankoverførsel efter hver session (med mindre andet aftales). 


Er du psykolog?

Og mangler du ekstern supervision til autorisation eller opnåelse af specialistgrad i enten psykoterapi (voksne) eller psykotraumatologi? Så ring og hør nærmere.

 


Ventetid:

For nye klienter med henvisning ca.6 - 7 måneder.

 


Ferie:

Uge 7


Onlineterapi:

Der tilbydes stadig online terapi enten telefonisk eller via video. Læs mere her:

https://www.sundhed.dk/borger/corona/videokontakt-med-din-behandler/videokonsultation-psykolog/

 

Akkreditering:

Klinikken er pr. 20.februar 2020 blevet akkrediteret, og lever dermed op til nationale niveau for kvalitet på områder, der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel. Læs mere på IKAS hjemmeside.


Medlem af sygesikring danmark?


'danmark' refunderer en del af din egen betaling, typisk 200,- kr. Læs mere på deres hjemmeside:

www.sygesikringen.dk